sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Halpaa naposteluruokaa


Tarvitset:
Perunoita
Porkkanoita
Perunamaustetta
Öljyä

Ohje:

Pese kuoriperunat ja porkkanat (kuori porkkanat) todella huolellisesti. Pilko perunat lohkoiksi ja porkkanat ohueksi siivuiksi. 

Kuivaa perunat ja porkkanat huolelliseti.

Lisää perunat ja porkkanat uunipellille, lisää reilusti öljyä näiden päälle ja sekoita hyvin käsin.

Lisää perunamauste, sekoita.

Uuniin 250 astetta noin 10minuuttia. Pudota lämpötila 200 asteeseen, ja anna kypsyä vielä 30minuuttia. 

Vinkkivitonen: Ota pelti pois 15minuutin kohdalla ja kääntele hyvin perunat ja porkkanat, laita takasin uuniin.

Dippi on täysin omavalinteinen, kuka mistäkin tykkää.

Itse tein tälläkertaa  raikkaan kermaviilipohjaisen dipin, mihin lisäsin tuoretta valkosipulia, ruohosipulia, suolaa, mustapippuria ja sitruunamehua suoraan puristettuna sitruunasta.

Myös kaupan sipsidipit käyvät mainiosti näihin iltamiin.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti