torstai 11. toukokuuta 2017

Hän hellan takana häärii

29vuotias oman elämänsä kulinaristi.

Tykkään tehdä tavallista arkiruokaa omilla twisteillä, mutta rakastan myös uusia makuelämyksiä ja koekokkailuja.

Koekokkina joskus onnistun, joskus en. Mutta pääasia on ruoka, jolla voi ruokkia ihmisiä ja saada heidät iloiseksi.

Olen lapsesta asti tottunut syömään melkein pelkkää riistaa ja kaiken mahdollisesti omasta maasta ja metsästä, joten nyt myöhemmällä iällä olen herännyt kokeilemaan muutakin. Tosin mielelläni syön vieläkin mahdollisimman eettisesti.

Tälläkin hetkellä takapihalla kasvaa syksyksi pari patakania.

Eläinten teurastus, lihoiksi laitto ja siitä ruuaksi on minulle tuttua puuhaa. Joskus haaveissa metsästyskortti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti